A možda zato volim jesen

Published on 09/30,2017

Ufff, koliko volim jesen. Ne znam da li je više volim zbog svih boja koje nam donosi sa sobom ili zbog toga što konačno mogu da se zaigram u kuhinji. Ili možda zato jer nema više +45 i konačno mogu da dišem normalno... Možda volim jesen jer me asocira na početak. A možda zato što ponovo kreću one naše omiljene serije koje su bile pauzirane tokom leta. Ne znam ni sama... Uglavnom, volim jesen.

Volim što mogu da stavim karmin a da ne razmišljam da li se topi ili me samo živcira jer mi je vruće.

Volim jesenju garderobu. Volim da se uvučem u dzempere, da se umotam u moje marame, da navučem čizme. Volim kišne dane kad mogu da se zavučem u fotelju, umotam u ćebence i čitam ili pišem. Da, baš volim jesen. Dok šetam ulicama primećujem i lišće koje se grli sa zemljom.

Posle pretoplih letnjih dana i noći sad smo nekako svi zimogrožljivi pa vapimo da se ušuškamo u nečijem zagrljaju. Volim i da se grlim. Možda zato volim jesen.

Kad je jesen ja se obično zaljubim. Neki leptirić zaluta do mog stomaka i tu reši i da ostane. A ja volim i leptiriće. Možda zato volim i jesen. Volim i poglede ispod obrva, ispod kapa i kišobrana. Volim kad neko učini da se postidim, da ostanem bez reči. To onda definitivno nešto znači. Volim onaj osećaj koji neki mogu videti u mojim očima... kad se ono nešto promeni. A to se obično dešava kad je jesen. Možda zato volim i jesen.


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=311995

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to A možda zato volim jesen