Dobrodošla 2017 - be the best

Published on 01/01,2017

I još jedna godina je iza nas. Kažu da godine brže prolaze kako smo stariji. Mogu vam reći da je meni 2016-a proletela. Bila je puna svega i svačega. Pamtiću je po mnogo čemu. Dosta toga sam naučila i o sebi i o drugima. Naučila sam da isto kao što je moguće „popraviti“ figuru, skloniti višak, upotpuniti manjak, dovesti fizički izgled do savršenstva, tako je moguće „popraviti“ i misli, ukloniti sve ono što nas blokira, dopuniti sve ono što nedostaje, dovesti mozak do savršenstva. Mene raduje što sve više ljudi u mom okruženju svesno radi na sebi i sve više postajemo svesni da je naš život ustvari jedan film gde smo mi reditelji. Danas je prvi dan ove nove 2017-e godine. Nadam se da ste sinoć svi odlučili da će vam ova godina biti najbolja do sad. Odluka je prvi korak.

Poslednji dan 2016-e godine sam definitivno iskoristila da se zahvalim na svim situacija koje sam doživela, onim lepim u kojima sam uživala i bila radosna, na onim ne tako lepim zbog kojih sam učila, rasla i razvijala se. Zahvalila sam se na svim divnim ljudima, starim prijateljima, kolegama, poznanicima, kao i na genijalnim novim ljudima koji su obogatili moj život.

Mnogi pričaju o zahvalnosti i njenom značenju. Kao neko ko je uvek u životu bio zahvalan nije mi bilo teško da zahvalnost uvedem u svakodnevnicu. I sad, kad mi je zahvalnost jedna od navika, mogu vam garantovati da je jako moćna.

Poslednji dan 2016-e godine sam takodje iskoristila da zapišem ciljeve koji će obeležiti 2017-u godinu. Pisajući ih bila sam jako uzbudjena tako da emocija dosta obećava, verujem da ću vam sledeće godine pisati o njihovim ispunjenjima. Sledeće nedelje već počinjem da radim na jednom.

Ovim postom bih se zahvalila svima vama, ne znam da li ste svesni da ste mi pomogli i dali vetar u ledja za dosta postova, članaka koji su nastali u 2016-oj i za sve ono što sledi. Želim vam da shvatite da ste vi reditelji svog filma. Da izbacite sve ono što vas koči, ono što vas muči i što vam ne da da razvučete tu liniju na licu. Vi definitivno birate ono o čemu ćete misliti, pa zašto ne biste izabrali baš te divne stvari, ljude i situacije i bili srećni i zahvalni. Neka nam ovo bude najbolja godina do sad u kojoj ćemo režirati predivne filmove i biti ponosni na reditelje. 

 


Trackback URL

http://www.blog.rs/trackback.php?id=290019

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me

One Response to Dobrodošla 2017 - be the best